Kauhutalo

HinnatPyydä tarjous!
Tarjouspyyntö

Kauhua Ala-Lemun kartanossa

Kauhean kivaa ohjelmaa yritysten juhliin

Tämä Virkistyspäivä- ja juhla-paketti on suunniteltu vain niille, joiden mieli kestää äärimmäisiä kauhun hetkiä! Tässä leikkimielisessä seikkailussa ei säästetä panoksia. Porukkanne on kutsuttu mystisen isäntäväen kutsusta vanhaan Ala-Lemun kartanoon, jolla on historiaa jo 1400-luvulta saakka. Komea ja vanha kartano tarjoaa juuri, täydellisen tunnelman jännitän kauhutalon mysteerin selvittelyyn – tai kauhutalosta pois selviytymiseen!

Kuka selviää hengissä Kauhutalosta?

Tässä tarinassa sinä ja juhlaporukkasi olette pääosassa! Murha-, rikos- ja kauhumysteerit sopivat loistavasti ohjelmapalveluna yritysjuhliin, pikkujouluihin ja virkistyspäiviin. Kauhutalo sopii niin isoille kuin pienemmillekin porukoille. Kauhutalo on loistava vaihtoehto tiimihengen nostatukselle, sillä kartanosta voidaan selvitä vain hyvällä tiimityöskentelyllä.
Miljöö on täällä mysteeri-iltoihin mitä sopivin ja mieluiten iltamyöhällä. Iltaa kauhutalossa ei voi pilata mikään – ei edes huono sää, sillä ukkonen, rankkasade ja harmaus tuovat vain lisää säpinää pelaamiseen!

Pelin vetäjän suusta:

”Saavutte paikalle, mutta kukaan ei tiedä miksi teidät on kutsuttu. Saatte kirjeen, jossa paljastuu, että olette joutuneet mielipuolen miljonäärin pelinappuloiksi! Kukaan ei kuitenkaan tiedä, kuka kumma on kaiken takana!”
”Pian alkaa selvitä paitsi se, miten liitytte toisiinne, myös se, että teidän tulee suoriutua tietynlaisista tehtävistä – sillä ellette niitä selvitä, jäätte te kartanon vangiksi ikiajoiksi!”
”Kauhutalo-peli ei edellytä ennakkoon valmistautumista. Rekvisiitta tuodaan paikalle, ja roolit jaetaan ja säännöt kerrotaan paikan päällä. Tähän peliin ei kannata pukeutua hienoimpiin vaatteisiinsa, sillä jos joudut kaivamaan haudan parhaalle kaverillesi, saattaa uusi vaalea pukusi likaantua tai joutua veren tahrimaksi!”
Kauhutalon vaihtoehtoina ovat myös osallistavat murha- tai rikosmysteerit, joissa selvitetään murha tai rikos. Kauhutaloa ei suositella kaikkein herkemmille.

Kauhutalossa nautitaan hyvästä ruoasta ja seurasta
Illan aikana tarjoillaan maittava illallinen kartanon juhlasalissa. Omia juotavia saa tuoda juhlatilaan jo ennen juhlien alkua. Paikalla on myös tilattaessa oma tarjoilija sekä Virkistyspäivien oma viihdevastaava, joka ohjaa tilanteita ja pitää ohjelman aikataulussa. Ohjelmaa vetävät ammattitaitoiset näyttelijät ja heitä on paikalla aina tarpeeksi porukan koon mukaan.

Kauhutalo-illan kulku
Pelin kesto tavallisesti 2-3h.
Klo 17:45 Juhlaväen saapuminen paikalle
Klo 18:00-18:30 Pelinvetäjä ottaa kopin porukasta, kertoo mitä on meneillään ja kertoo, miten kauhutalo toimii:
• Käydään läpi säännöt ja ohjeet
• Kauhutarina alkaa! Kuka selviää ulos elävänä?
Klo 20:00 Myöhäinen illallinen
Klo:21.00 – 24.00 Seurustelua / juhlatunnelmaa

Kysy lisää viihdevastaavalta!


>