Murhamysteeri

Max. 80 / hlöä henkilöä
HinnatPyydä tarjous!
Tarjouspyyntö

Murhamysteeri

Jännittävä murhamysteeri elämyksellisiin juhliin ja illanviettoihin.

Tässä tarinassa sinä ja juhlaporukkasi olette pääosassa! Murha-, rikos- ja kauhumysteerit sopivat loistavasti ohjelmapalveluna yritysjuhliin, pikkujouluihin ja virkistyspäiviin. Mysteeri sopii niin isoille kuin pienemmillekin porukoille. Murhamysteeri on loistava vaihtoehto tiimihengen nostatukselle, sillä murha voidaan ratkaista vain hyvällä joukkuehengellä.
Murhamysteerejä on vedetty mm. Ala-Lemun kartanossa vuodesta 2016. Miljöö on täällä mysteeri-iltoihin mitä sopivin. Komea ja vanha kartano tarjoaa juuri täydellisen tunnelman jännitän mysteerin selvittelyyn. Kartanon historia ylettyy jopa 1400-luvulle saakka.
Kuka teistä viattomaksi luulluista illanviettäjistä on häikäilemätön ja vaarallinen murhaaja?

Pelinvetäjä kertoo:

”Saavutte juhlapaikalle, joka on lavastettu mysteerin mukaisella tarpeistolla. Kullekin vieraalle annetaan oma salainen roolikortti. Kerron ohjeet ja vien teidät historiassa taaksepäin oikeaan vuoteen ja paikkaan. Tämän jälkeen saatte valita paikalle tuoduista rekvisiitoista teatterivaatteita, hattuja, aseistusta, peruukkeja ja muuta passelia… ”
”Sitten tapahtuu jotain kauheaa! Joku murhataan! Etsivä ja konstaapeli kutsutaan paikalle ja teidän tehtävänne on yhdessä selvittää, kuka teistä viattomaksi luulluista illanviettäjistä onkin häikäilemätön ja vaarallinen murhaaja!”

Mysteerin lomassa nautitaan hyvästä ruoasta ja seurasta

Illan aikana tarjoillaan maittava illallinen kartanon juhlasalissa. Omia juotavia saa tuoda juhlatilaan jo ennen juhlien alkua. Paikalla on myös tilattaessa oma tarjoilija sekä Virkistyspäivien oma viihdevastaava, joka ohjaa tilanteita ja pitää ohjelman aikataulussa. Mysteeriä vetävät ammattitaitoiset näyttelijät ja heitä on paikalla aina tarpeeksi porukan koon mukaan.

Mysteeri-illan kulku
Pelin kesto tavallisesti 2-4h. Kesto voidaan räätälöidä tapahtuman mukaan.
Esimerkiksi:
Klo 17:45 Juhlaväen saapuminen paikalle
Klo 18:00-18:30 Pelinvetäjä ottaa kopin porukasta, kertoo mitä on meneillään ja kertoo, miten murhamysteeri toimii:
Käydään läpi säännöt ja ohjeet
Pelinvetäjä jakaa roolit (ei tarvitse valmistautua ennakkoon, vain porukan tarkka henkilömäärä on ilmoitettava etukäteen)
Juhlaväki valitsee mieleistään rekvisiittaa ja asustetta ja laittautuu rooliinsa

Mysteerin selvittäminen alkaa!
Klo 19:30 Illallinen nautitaan juhlasalissa
Klo 20:30 Mysteerin selvittäminen jatkuu
Klo 21:30 Konstaapeli ja etsivä pidättävät pääepäillyt ja heitä kuulustellaan julkisesti koko kylän edessä
Klo 21:45-22:00 Murhaaja-epäilty valitaan. Mysteeri paljastetaan ja voittajat palkitaan! Pelin voittaa joko murhaaja (jos ei jää kiinni) tai selvittäjät ja palkinnoksi voi varata esimerkiksi pullon kuoharia tms.

Asiakas kertoo:
”Sweco Ympäristön Turun toimipisteellä järjestetään joka vuosi pikkujoulut ja useita muita henkilökunnan yhteisiä tapahtumia. Pikkujouluihimme murhamysteerin pauloissa osallistui n. 30 henkeä. Murhamysteeri oli meille kokonaan uusi palvelu ja elämys…”
… ”Emme ottaneet etukäteen selvää murhamysteerien tavanomaisesta etenemisestä tai ideasta, joten tulimme paikalle avoimin mielin ja valmiina seikkailuun. Ohjelma alkoikin heti paikalle saapuessamme, kun näyttelijät ottivat meidät vastaan. Saimme itse valita, minkä roolin otimme, joten jokainen sai valita samalla, kuinka paljon haluaa olla ohjelmassa mukana. Tarinan keskushahmoilla kuten etsivällä ja konstaapelilla on luonnollisesti suuremmat roolit murhamysteerissä….

Lue Swecon koko asiakastarina täältä.


>